Integrative Constructivist Coaching Diploma je ICF akreditovan program obuke iz koučinga (ACSTH), koji donosi mnoštvo alata, modela i pristupa individualnom i timskom koučingu. Program je zasnovan na učenju kroz simulacije i fidbek, kao i na desetogodišnjem iskustvu u obučavanju koučeva i koučing veština lidera iz različitih industrija.

Program donosi dragocene uvide i veštine za sve koji se bave razvojem ljudi i timova. Idealan je za HR profesionalce, tim lidere i konsultante. Uslov za pohađanje programa je iskustvo u vođenju ili razvijanju ljudi.

Program se izvodi u formatu uživo i online. Online verzija programa se izvodi u realnom vremenu, a omogućuje diskusije, fidbek, kao i simulacije koučing procesa. Ukupno iskustvo pohađanja programa uživo i online je slično, a isti sertifikat se izdaje bez obzira na način pohađanja programa. Niste sigurni da li je online format za Vas, pogledajte odgovore na najčešće postavljana pitanja.

Modul 1

1.1 Uvod u konstruktivistički koučing

1.2. Veštine konstruktivističkog kouča i sržne ICF kompetencije

1.3. Proces i tehnike konstruktivističkog koučinga

Modul 2

2.1. Uvod u konstruktivistički grupni i timski koučing

2.2. Tehnike konstruktivističkog timskog koučinga

2.3. Grupni i timski koučing: praksa

Modul 3

Analiza studija slučaja učesnika (domaći zadatak) na osnovu modela ICF kompetencija, uz fidbek trenera. Pre početka ovog modula svaki učesnik dobija u pisanoj formi fidbek za audio snimak 2 koučing sesije unutar grupe učesnika i 1 koučing sesije sa realnim klijentom.

 

Kalendar programa

Online (jezik: srpski)
Vreme: 10.00-14.00h CET
Oktobar: 17-18, 24-25, 31
Novembar: 01, 07-08, 14-15, 21-22.

 

Kotizacija

1100 EUR (+VAT)

Moguće je plaćanje na tri mesečne rate.

Kontaktirajte nas za popust u okviru ranog prijavljivanja.

 

Kako da se prijavim?

Možete se prijaviti putem mejla na kancelarija@koucingcentar.rs

 

Kako mi ovaj program pomaže da dođem do lične ICF akreditacije?

Učesnici ovog programa mogu da apliciraju za kvalifikaciju Associate Certified Coach (ACC) ili Professional Certified Coach (PCC) putem ACSTH rute ukoliko zadovoljavaju ostale zahteve. Na primer, za kvalifikaciju ACC pored ovog programa biće Vam potrebno i sledeće:

  • 10h mentorstva
  • minimum 100 sati iskustva u ulozi kouča
  • audio snimak i transcript jedne koučing sesije (predaje se ICF-u na evaluaciju)
  • polaganje ispita u pisanoj formi (CKA) putem ICF platforme.

 

Vodićemo Vas kroz process aplikacije, obezbedićemo Vam sate mentorstva i pomoći Vam da snimci sesija budu u skladu sa ICF standardima kompetencija. Ovaj program smo napravili da bude brzo, dostupno i udobno putovanje ka ICF kvalifikaciji.