Zadovoljstvo nam je da deveti put za redom najavimo naš istaknuti program Certificate in Coaching Skills, koji je priznat od strane International Society for Coaching Psychology (ISCP), vodeće svetske asocijacije za razvoj psihologije koučinga.

Ponosni smo na činjenicu da je kroz ovaj program do sada prošlo preko 150 učesnika, a poverenje investiranjem u ovaj program ukazali su nam sledeći korporativni klijenti: Avast Software, Frikom, Societe Generale Banka, Coca Cola Hellenic, Schneider Electric, Carslberg, Comtrade i mnogi drugi.

Program je jedinstven u zemlji i regionu po tome što nudi integrativni pristup koučingu, koji kombinuje konstruktivistički, sistemski i na rešenja usmeren pristup. Pored toga, tokom 8 trening dana, program vodi ka razvoju veština kako individualnog, tako i timskog koučinga.

Po uspešnom završetku programa, učesnici će dobiti Certificate in Coaching Skills, profesionalnu kvalifikaciju koja je priznata od strane ISCP, uz mogućnost članstva u ovoj asocijaciji.

Novo izdanje programa ide u sledećim terminima:

  • 12-13. oktobar
  • 26-27. oktobar
  • 9-10. novembar
  • 7-8. decembar.

 

Za sve informacije i prijavljivanje možete nas kontaktirati na jelena@koucingcentar.rs ili putem telefona na 0692513849.

Vidimo se!