Izuzetno smo ponosni na činjenicu da se naš prvi program obuke iz koučing psihologije organizuje po deseti put za redom. Od 2013. godine ovo je jedan od naših najpopularnijih programa, koji tokom osam trening dana uvodi učesnike u principe, modele i alate individualnog i timskog koučinga. Kroz program je do sada prošlo preko 150 učesnika, a poverenje investiranjem u ovaj program ukazali su nam sledeći korporativni klijenti: Avast Software, Societe Generale Banka, Coca Cola Hellenic, Schneider Electric, Carlsberg, Comtrade, Kuehne+Nagel, Frikom, VIP Mobile i mnogi drugi.

Program je jedinstven u zemlji i regionu po tome što nudi integrativni pristup koučingu, koji kombinuje konstruktivistički, sistemski i pristup usmeren na rešenja. Program vodi ka razvoju veština kako individualnog, tako i timskog koučinga.

Novo izdanje ovog programa odvija se u sledećim terminima:

  • 21-22. mart
  • 04-05. april
  • 11-12. april
  • 16-17. maj.

 

Po uspešnom završetku programa, učesnici dobijaju Certificate in Coaching Skills, profesionalnu kvalifikaciju koja je priznata od strane International Society for Coaching Psychology (ISCP), uz mogućnost članstva u ovoj organizaciji.

Brošura

Da rezervišete svoje mesto na programu, javite nam se na kancelarija@koucingcentar.rs