Pridružite nam se 21. februara od 17 do 20h na radionici pod nazivom „Timski koučing – Komunikacija u startap timu“. Upoznavanje startup timova sa alatom “Pet disciplina uspešnih timova” vodiće Jelena Pavlović, sertifikovani kouč i doktor psihologije. Alat je razvijen od strane profesora Petera Hokinsa sa ciljem unapređenja komunikacije.

Da je komunikacija jedna od ključnih aspekata uspešnog startap tima, pokazuju i rezultati istraživanja bazirani na uzorku od preko 100 startapa. Na listi od 20 razloga zbog kojih startapi ne opstaju, nakon nepostojanja potrebe od strane tržišta i nedovoljno novca, na 3. mestu se nalazi neadekvatan tim i nedovoljno efikasna komunikacija. (Izvor: CBI Insight)

Dobri odnosi sa ključnim stejholderima i investitorima su neophodni da bi startap tim bio uspešan. S druge strane, veoma važno je da se odmah na početku jasno definišu funkcije svakog člana tima. Nakon pohađanja radionice bićete u mogućnosti da stečena znanja implementirate u cilju postizanja boljih odnosa unutar tima, ali i sa eksternim partnerima.

Agenda:

17:00 – 17:15 – Uvod

1 7:15 – 18:45 – Alati za razvoj timova i timske komunikacije

18:45 – 19:00 – Pauza za kafu

19:00 – 20:00 – Simulacije Učešće na radionici je potpuno besplatno.

Vidimo se!