Kada se u svetu spomene timski koučing, verovatno je prva asocijacija svima koji imaju neke veze sa ovom tematikom – dr Piter Hokins. Kao globalni lider u oblasti timskog koučinga, Piter je sarađivao sa vodećim svetskim organizacijama u Evropi, Južnoj Africi, Americi i Aziji. Predavač je na Henley Business School, predsednik Association for Professional Executive Coaching and Supervision, osnivač Bath Consulting Group i autor bestselera u oblasti timskog koučinga. Posle 2 godine, ponovo imamo priliku da u Beogradu učimo sve tajne timskog koučinga od vodećeg svetskog autoriteta u oblasti.

Dr Peter Hawkins je autor vodeće svetske metodologije za timski koučing – Pet disciplina efikasnih timova, koju karakteriše: (1) Sistemski pristup koji pokriva pet disciplina: kako tim ispunjava svoj mandat; na koji način se obavljaju timski zadaci; kakva je interpersonalna i liderska dinamika; kako se tim povezuje sa ključnim akterima; na koji način se tim razvija kako bi bio spreman za izazove u budućnosti; (2) Višedecenijska provera u istraživanjima i u konsultantskoj praksi; (3) Prateći dijagnostički instrumenti (360 Team Connect).

Preuzmite studiju slučaja koja počiva na ovoj metodologiji, a koja se odnosi na primenu timskog koučinga u okviru organizacione promene u avio-kompaniji Finnair:

Učesnicima ovog programa biće dodeljen Certificate in Systemic Team Coaching, Academy of Executive Coaching, koji je akreditovan od strane ICF. Učestvovanje u programu donosi i akreditaciju za primenu dijagnostičkog instrumenta 360 Team Connect.

Zašto ovaj program:

  • Globalna reputacija. Ovo je program svetske klase i globalne reputacije. Predavač, sadržaj programa i akreditacija to pokazuju.
  • Praktičnost. Program je namenjen profesionalcima koji će iskoristiti stečena znanja i veštine da redizajniraju svakodnevni rad timova sa kojima rade.
  • Ekskluzivnost. Program je zbog interaktivnog i iskustvenog pristupa ograničen na samo 30 učesnika. Budite među njima.

Pogledajte iskustva sa prethodnog gostovanja Pitera u Beogradu:

Brošura:

Da rezervišete svoje mesto na programu, javite nam se na kancelarija@koucingcentar.rs.